Accident înfiorător în aeroport. A murit după ce părul i-a fost prins pe o bandă transportoare

Jermani Thompson, 26 de ani, angajată a companiei GAT Airline Ground Support, descărca bagajele dintr-un avion al companiei Frontier Airlines pe Aeroportul Internaţional Louis Armstrong din New Orleans, când părul i s-a încurcat în instalaţia încărcătorului de bandă folosită pentru urcarea şi coborârea bagajelor din avion.

01 sept. 2022, 16:30
Accident înfiorător în aeroport. A murit după ce părul i-a fost prins pe o bandă transportoare
Accident înfiorător în aeroport. A murit după ce părul i-a fost prins pe o bandă transportoare

Accident înfiorător în aeroport! Din motive în curs de investigare, părul lung și împletit în mai multe codițe al tinerei femei a ajuns între rolele benzii rulante, iar ea a fost trasă astfel în mecanismul acesteia. Țipetele victimei au fost auzite de colegii ei, care nu au reușit însă să oprească banda, părul femeii fiind smuls de pe capul ei cu scalp cu tot, scrie The Sun. Transportată la spital, tânăra de 26 de ani a decedat în cele din urmă, datorită acestor răni. „Era fetiţa mea. Toată lumea o iubea. Pur şi simplu nu mai am cuvinte. Nici măcar nu mă pot gândi”, a declarat mama ei, Angela Dorsey, care a adăugat că Jermani Thompson iubea baschetul şi că era absolventă a Colegiului Tougaloo din Jackson, Mississippi.

Incident tragic în Spania. O fetiță de un an a murit după ce a fost lovită în cap de grindină

Mike Hough, director executiv al GAT Airline Ground Support, şi-a exprimat regretul pentru tragedie: „Avem inima frântă şi îi sprijinim familia şi prietenii ei cât de bine putem”. La rândul său, Kevin Dolliole, directorul de aviaţie al aeroportului, a declarat: „Jermani făcea parte din familia aeroportului nostru”.

Actriţa Charlbi Dean a murit „subit” la 32 de ani. A fost star în filmul Triangle of Sadness”, premiat cu Palme d’Or la Cannes

„Exprimăm cele mai profunde condoleanțe, în urma morții tragice a unui membru al echipei partenerului nostru de afaceri la sol pe aeroportul internațional. Gândurile noastre se îndreaptă către familia și cei dragi lui în această perioadă dificilă”, a declarat și un purtător de cuvânt al companiei Frontier Airlines.