ACCIDENT GRAV: Un bărbat a murit după ce microbuzul pe care îl conducea a fost lovit de tren FOTO

Un bărbat de 49 de ani a decedat marţi dimineaţa după ce microbuzul de transport marfă pe care îl conducea a fost lovit de un tren în localitatea Domăneşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ''Someş'' Satu Mare.

RomaniaTV.net
03 iul. 2018, 07:03

Potrivit pompierilor, microbuzul a fost lovit pe trecerea peste calea ferată, iar în urma impactului şoferul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

La faţa locului a intervenit şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de pompieri din Carei, echipajul medical efectuând manevrele de resuscitare, dar şoferul nu a răspuns, fiind declarat decedat.

Potrivit primelor informaţii, şoferul nu a oprit la trecerea peste calea ferată, fiind accidentat mortal, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Cadina Ţinca.

„Bărbatul de 49 de ani era la volanul unei autoutilitare şi nu a oprit la trecerea la nivel peste calea ferată, care era semnalizată prin cruce. A fost acroşat de trenul interregio Satu Mare – Cluj. A fost încarcerat, s-a încercat resuscitarea, dar a decedat”, a spus Cadina Ţinca.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.