Accident grav: Un BMW a spulberat cinci maşini parcate regulamentar. VIDEO

Accident grav in noaptea de duminica spre luni (21/22 decembrie 2014) pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare in jurul orei 3.30. Soferul unui autoturism BMW inmatriculat in Bucuresti a patruns pe contrasens si a distrus cinci autoturisme parcate regulamentar. Apoi, cel de la volan, si inca doi pasageri au fugit de la fata locului.

22 dec. 2014, 11:46
Accident grav: Un BMW a spulberat cinci maşini parcate regulamentar. VIDEO

Accidentul a fost anuntat la 112 de un barbat care a auzit bubuitura si a sarit imediat la geam sa vada ce s-a intamplat. Un echipaj al Ambulantei, doua echipaje de descarcerare si mai multe echipaje de politie au venit la locul accidentului. Pana sa ajunga fortele de interventie cel de la volan si inca doi tineri au coborat din autoturismul BMW si au fugit pe bulevardul Bucuresti. Cele cinci autoturisme parcate au fost distruse. Trei dintre ele au fost pur si simplu aruncate pe trotuar. Au fost distruse: un autoturism Renault, un VW, doua autoturisme Ford, o Dacia si BMW-ul care a produs accidentul.

 

 

„Sotia mea a vazut doi sau trei cum fugeau, a si strigat dupa ei. Atunci am sunat la 112. Masina mea e VW-ul ala. Speram sa ne recuperam paguba. Oricum viteza mare a avut” a povestit proprietarul unei masini. „Eu dormeam. Sotia m-a sunat de la serviciu si mi-a spus ce s-a intamplat. Nu am auzit nimic”, a povestit proprietarul Renault-ului.
La fata locului au fost chemat si criminalistii care au prelevat amprente de pe lucrurile din autoturismul BMW. Totodata, politistii au gasit si mai multe acte in autoturisme. Se pare ca masina BMW apartine unui barbat din Gardani, scrie actualmm.ro.

„Am fost sesizati ca pe bd Bucuresti din Baia Mare s-a produs un accident de circulatie. Din primele cercetarile efectuate a reiesit faptul ca un BMW pe fondul vitezei excesive a circulat pe bulevardul Bucuresti dinspre Bd Republicii, iar la un moment dat pierde controlul directiei de mers. Intra in coliziune cu cinci autoturisme care erau parcate pe partea stanga a directiei sale de mers. In urma accidentului conducatorul auto si doi pasageri din autoturism au parasit locul accidentului fara incuviintarea procurorului de caz sau a politie. Efectuam cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul si daca exista posibile victime” a declarat ag pr Calin Sacui, Biroul Rutier Baia Mare.