Accident grav, un tânăr de 21 de ani a murit între fiarele contorsionate chiar înainte de Revelion

Un tânăr de 21 de ani a murit, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a ciocnit cu un autobuz pe un drum din judeţul Iaşi.

30 dec. 2022, 21:52

Accident grav produs vineri seară, în zona localităţii ieşene Răducăneni. Ciocnirea a fost una extrem de violentă, tânărul din autoturism rămânând încarcerat. Cele şase persoane aflate în autobuz s-au autoevacuat.

Cunoscut cântăreț de muzică populară, implicat într-un accident rutier. Yura Tsiple s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Medicul coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu a declarat că şoferul autobuzului, în vârstă de 40 de ani, a fost transportat la spital.

”Pacientul are contuzie abdominală şi a suferit un atac de panică. Este stabil hemodinamic şi respirator. Pentru celelalte persoane din autobuz nu a fost necesar transportul la spital”, a afirmat medicul Diana Cimpoeşu.

Primele cercetări arată că autoturismul ar fi intrat pe contrasens într-o curbă şi s-a izbit violent de autobuzul care venea din sens opus.

Poliţiştii rutieri ieşeni au demarat cercetări pentru a stabili cauza exactă a accidentului.

Accident grav la Iaşi

„În această seară s-a produs un accident rutier în localitatea Bohotin, între un autobuz și un autoturism pe DN28. Dispeceratul integrat ISU SMURD – SAJ Iași, a fost înștiințat la ora 18.30 despre producerea acestui accident rutier. De urgență au fost direcționate 2 autospeciale de intervenție cu module de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj de prim ajutor calificat, echipajul TIM și echipaje de la SAJ Iași, cât și echipaje ale Poliției Rutiere.

La ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului rutier, în autoturism era o persoană în vârstă de 22 de ani, încarcerată, iar 7 victime din autocar cu dublă cetățenie, română – moldovenească, ieșite din autobuz.

Șoferul autobuzului a fost asistat de către un echipaj medical SAJ și transportat la spital. Din nefericire, victima încarcerată a fost declarată decedată.

Celelalte persoane au refuzat asistența medicală. Facem un apel către conducătorii auto să conducă preventiv. Să nu uităm că viața are prioritate”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Accident soldat cu doi morţi pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti. O maşină a ieșit prin parapetul de protecție şi a căzut de la o înălţime de 5 metri