Cunoscut cântăreț de muzică populară, implicat într-un accident rutier. Yura Tsiple s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Incident nefericit chiar în prima zi de Crăciun pentru un cunoscut cântăreț de muzică populară. Yura Tsiple s-a răsturnat cu mașina într-un șanț în timp ce mergea la biserică.

29 dec. 2022, 22:21
Cunoscut cântăreț de muzică populară, implicat într-un accident rutier. Yura Tsiple s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Chiar în dimineața primei zile de Crăciun, cântărețul Yura Tsiple se grăbea să ajungă la Mitropolia din Târgoviște, acolo unde trebuia să cânte la liturghie. Din cauza poleiului de pe carosabil, mașina s-a răsturnat într-un șanț.

Îmi asum că este si vina mea, ca probabil, inconstient fiind in dimineata zilei de 25 decembrie, in ziua de Craciun, cand am iesit din curte nu mi-am dat seama ca este polei pe sosea. S-a intamplat chiar la iesirea din comună. Într-o curba, masina a patinat direct în şanţ„, a povestit Yura Tsiple, într-un interviu pentru Star Popular.

Citeşte şi: Tragedie înainte de Revelion. Om de afaceri găsit mort în hotelul Prahova, se pare că este vorba de sinucidere

Sătenii din comuna Mărcești au sarit să-l ajute imediat după nefericitul eveniment.

Nu as fi reusit fara ajutorul oamenilor de la mine din localitate. Imediat au adus tractorul si m-au tras de acolo din sant, insa nu am pornit motorul pentru ca imi era frica. Radiatorul era spart, mi-au zis toti, atentie nu porni motorul„, a mai povestit Yura Tsiple.

Citeşte şi: COD RUTIER 2023. România, campioană la accidente letale. Ce se întâmplă cu punctul de amendă de la 1 ianuarie 2023

Din fericire starea de sănătate a artistului este una bună. Yura Tsiple a declarat pentru Star Popular că Dumnezeu l-a ajutat să nu i se întâmple ceva mai rău.

Eu cred ca am avut un inger pazitor, si simt ca daca mergeam mai departe o pateam mai rau. Pentru ca nu eram constient de poleiul de pe sosea. Eram atent sa nu intarzii la biserica. Cred ca Dumnezeu m-a scutit de ce a fost mai rau in ziua de Craciun„, a mai spus cântăreţul.

Yura a declarat accidentul la politie si urmeaza sa-si repare masina pe cheltuiala proprie, intrucat nu detine o polita CASCO.