CARNAGIU pe şosele din cauza vremii în mai multe judeţe. Sunt mai mulţi morţi şi răniţi

Tragedie pe DN 66 în judeţul Hunedoara. Un microbuz în care se aflau şoferul şi trei pasageri s-a ciocnit cu un TIR. Două persoane au murit şi alte două au ajuns la spital cu răni grave. Şi tot vineri dimineaţă pe pe DN 6, la ieşirea din Filiaşi către Craiova, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar o alta a ajuns la spital în urma unui accident. Alte patru persoane, între care şi doi copii, au ajuns la spital în Constanţa după ce s-au răsturnat cu maşina pe DN2A

RomaniaTV.net
04 oct. 2019, 05:31

Primul accident s-a produs în localitatea Băcia, pe DN66, în judeţul Hunedoara, după ce microbuzul ar fi intrat în depăşire într-o zonă unde exista un indicator „depăşirea interzisă” şi s-a ciocnit cu un TIR. În urma impactului, şoferul microbuzului şi o femeie au decedat, iar alte două persoane, pasageri în microbuz, au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

„Trei dintre oamenii aflaţi în microbuz au fost extraşi din autoturism cu ajutorul echipei de descarcerare. Bărbatul de 51 ani, şoferul microbuzului, si 1 femeie nu au mai putut fi salvaţi. Alţi 2 răniţi, 2 femei, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului din partea echipajului de prim ajutor şi ulterior su fost transportate la UPU Deva”, a transmis ISU.

Al doilea accident s-a produs pe DN 6, la Filiaşi. Un tânăr de 18 ani a murit după ce autoturismul în care se afla, condus de un şofer de 20 de ani, din Tatomireşti, judeţul Dolj, a intrat într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice. Un alt tânăr de 19 ani a fost rănit uşor. 

Potrivit poliţiei, şoferul de 20 de ani nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpa şi vătămare corporală din culpă.

Şi în Constanţa, patru persoane, printre care doi copii de 4 şi 10 ani, au fost implicate într-un accident rutier produs pe DN 2A. Maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului, între localităţile Hârşova şi Constanţa. Potrivit poliţiştilor rutieri, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a pierdut controlul direcţiei maşinii din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoseaua fiind umedă. Şoferul conducea cu 140 km/h în momentul accidentului. 

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa.