Accidente grave în judeţul Braşov. Opt persoane au fost rănite

Circulația rutieră pe DN1, în zona Perșani, restricționată miercuri, în jurul orei 12.00, după producerea unui accident rutier a fost reluată începând cu ora 13.15, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov IPJ, Gabriela Dinu.

29 nov. 2017, 12:19
Accidente grave în judeţul Braşov. Opt persoane au fost rănite

În accidentul care a avut loc la kilometrul 208+500, între localitățile Perșani și Făgăraș, au fost implicate două autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu, un autoturism cu număr de Vaslui, care circula dinspre Sibiu spre Brașov, s-a angajat în depășirea neregulamentară a unui camion înmatriculat în Maramureș și a intrat în coliziune cu au alt autoturism cu număr de București, care circula regulamentar din sens opus.

A rezultat rănirea a trei persoane din autoturismul angajat în depășire și a două persoane din autoturismul care circula regulamentar, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Un alt accident s-a produs miercuri pe DN1, în zona localității Ucea, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, fiind implicate trei autoturisme.

În urma accidentului au rezultat trei victime, rănite ușor, care au fost transportate la Spitalul municipal din Făgăraș, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Traficul rutier este restricționat pe sensul de mers Brașov-Rupea, dar nu sunt probleme privind fluența acestuia, potrivit Infotrafic.

Citeşte şi Accident grav cu un mort şi 7 răniţi, printre care trei copii. Planul roşu de intervenţie, activat