Accident groaznic, au plonjat cu jeep-ul în râu. Tinerii din interior n-au avut nicio şansă de supravieţuire FOTO

Mai multe echipe intervin, duminică în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde a fost semnalată o maşină în râul Bistriţa. În interior a fost confirmată prezenţa a două persoane decedate.

25 sept. 2022, 14:55

”Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa cu autospeciala de stingere, o autospecială de descarcerare  un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj de scafandri intervin în localitatea Unirea la un accident pentru extragerea unui autoturism din râul Bistriţa”, a transmis, duminică, ISU Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că se confirmă prezenta a două victime decedate în autoturism, iar intervenţia este în dinamică. Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările sau momentul producerii accidentului.

Ulterior, s-a constatat că autoturismul extras din apele râului este unul de teren. Acesta se afla în apă de aproximativ două zile, însă nu a fost observat din cauza vegetației crescute de pe malul râului.

Citeşte şi Val de tragedii pe şoselele României, la primele ore ale dimineţii. Accidente grave la Cluj şi în Vâlcea, şoferii au murit FOTO

Cele două persoane au fost scoase din mașină. Este vorba despre doi bărbați care au în jur de 30 de ani, transmite ISU Bistriţa. Se pare că cei doi au fost dați dispăruți de familie în urmă cu două zile.

Duminică dimineaţa alte două accidente grave au fost semnalate pe şoselele României. Unul dintre ele, în municipiul Cluj-Napoca, s-a soldat cu decesul unui tânăr de 25 de ani, iar într-un accident produs la Galicea, în Vâlcea, un bărbat de 49 de ani a murit, iar fiul său în vârstă de 3 ani a fost grav rănit.

Citeşte şi O fată de 17 ani s-a urcat drogată la volan şi a provocat un accident rutier grav. Fratele ei a murit