Val de tragedii pe şoselele României, la primele ore ale dimineţii. Accidente grave la Cluj şi în Vâlcea, şoferii au murit FOTO

Un tânăr de 25 de ani a murit, duminică dimineaţă, într-un accident petrecut pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca. De asemenea un accident cu urmări tragice a avut loc în Vâlcea.

25 sept. 2022, 08:51

Ambele accidente au avut loc în jurul orei 6. ”Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca. Apelul de urgenţă a venit la ora 6:18, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale, precum şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit şi o autospecială cu modul de descarcerare de la Detaşamentul 1”, a transmis ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că, în momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, aceştia au găsit un autoturism puternic avariat.

”Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare”, a mai precizat ISU Cluj. Victima este un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Citeşte şi Un autobuz şcolar plin cu elevi s-a prăbușit într-o râpă, 11 copii au murit. Imaginile de la locul accidentului au făcut înconjurul lumii

Tot duminică dimineaţă, un bărbat de 49 de ani a murit, o femeie a fost rănită, iar un copil de 3 ani este în stare critică, după un accident rutier petrecut în judeţul Vâlcea. Bărbatul a fost descarcerat, dar leziunile suferite erau prea grave.

Membrii echipei de descarcerare si SMURD, din cadrul ISU Vâlcea, au fost solicitaţi, în această dimineaţă, în jurul orei 6.00, pentru salvarea a trei persoane, victime ale unui accident rutier produs în localitatea Galicea, pe DJ 678 A. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un cap de pod”, a transmis, duminică, ISU Vâlcea.

Citeşte şi A murit cu doar o lună înainte de a deveni tată într-un accident teribil. Florin testa motocicleta unui prieten

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, au rezultat trei victime – doi adulţi şi un copil, dintre care una încarcerată.

”În urma efectuării manevrelor de descarcerare, un bărbat  în vârstă de 49 de ani a fost extras dintre fiarele contorsionate. Din păcate, a fost declarat decedat de echipajul SAJ cu medic, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa. De asemenea,  minorul in vârstă de aproximativ 3 ani şi încă o femeie au fost preluaţi de echipajele SAJ şi transportaţi la UPU Vâlcea”, a mai transmis sursa citată.

Din păcate, starea minorului este gravă, acesta suferind multiple leziuni. Femeia este stabilă, conştientă şi cooperantă