Accident groaznic în Bistriţa. O familie a fost spulberată de TIR VIDEO

Un tânăr de 24 de ani a murit pe loc, iar soţia şi fetiţa lor de doi ani sunt în comă. Femeia era însărcinată şi a pierdut copilul. Tragedia s-a întâmplat după ce maşina condusă de bărbat a intrat sub un TIR.

RomaniaTV.net
02 oct. 2012, 05:33
Accident groaznic în Bistriţa. O familie a fost spulberată de TIR VIDEO

Tragicul accident a avut loc pe Drumul Naţional 17, în localitatea Josenii Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud. Şoferul rula cu viteză, iar într-o curbă a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR. Tânărul şofer de 24 de ani a decedat pe loc, iar femeia împreună cu fetiţa se află în comă la spital.

„Am fost prima maşină ajunsă aici şi pasagerul din stânga, şoferul era ieşit prin geam. Mi-am dat seama că nu are nicio şansă de supravieţuire, era decedat. Soţia era, cred că soţia era, aplecată în faţă. Le-am strigat, nu au reacţionat şi la un momendat fetiţa a început să plângă şi am scos-o din maşină nu am mai aşteptat ambulanţa”, a spus un martor.

„Şoferul era decedat cu leziuni incompatibile cu viaţa şi o femeie însărcinată, în stare comatoasă”, a declarat Călin Ganea, medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud.

Traficul rutier a fost blocat mai bine de două ore pe Drumul Naţional 17.