ACCIDENT GROAZNIC. Microbuz plin cu jucătoare de baschet, făcut PRAF de un autoturism FOTO

Un accident rutier grav a avut loc, joi, în zona Pădurii Bogăţii pe drumul ce leagă Brașovul de Sighișoara. Potrivit martorilor, un microbuz și un autoturism s-au lovit.

13 oct. 2016, 13:30

În accident a fost implicată echipa de baschet Phoenix Galați care mergea la Cluj pentru un meci de campionat, potrivit totalbaschet.ro. Se pare că o mașină a intrat direct în microbuzul care le transporta pe jucătoare., în localitatea Măieruș.

Din primele informații, baschetbalistele sunt tefere și își vor relua călătoria cu un alt autocar, întrucât cel vechi este puternic avariat. În schimb, pompierii de la SMURD au intervenit în cazul celeilalte persoane implicate în accident, o femeie, care a fost transportată la spital. De asemenea, circulația în zonă este blocată pe ambele sensuri.

„O mașină a pierdut controlul într-o curbă și a intrat direct în autocarul nostru, care este aproape distrus. Din fericire, cu toții suntem bine și așteptăm să vină o altă mașină să ne ia. Preconizăm că vom pleca de aici în jurul orei 15 și vom ajunge la Cluj-Napoca pe parcursul serii. Slavă Domnului că nu am pățit nimic”, a declarat antrenorul Eugenio Rodrigues.

Meciul dintre Universitatea Cluj-Napoca și Phoenix Galați este programat vineri, 14 octombrie, cu începere de la ora 18:00.