ACCIDENT GROAZNIC. O maşină a izbit un indicator, l-a târat 50 de metri şi apoi s-a răsturnat de patru ori FOTO

O galateanca a scapat ca prin urechile acului dintr-un accident grav. Cauzele accidentului sunt viteza excesivă. 

22 dec. 2015, 08:57

Tanara de 33 de ani a intrat in scuarul care separa sensurile de circulatie, a izbit un indicator rutier pe care l-a tarat aproximativ 50 de metri, apoi a intrat pe contrasens, unde s-a rasturnat de patru ori, oprindu-se intr-o statie de tramvai, cu rotile in sus, scrie infobraila.ro.

Citeşte şi Accident SPECTACULOS în Suceava. Un şofer a scăpat ca prin minune după ce a intrat cu maşina într-un pom VIDEO

Totul s-a intamplat luni seara, in jurul orei 21:00, pe drumul european 584, in dreptul fostului combinat de celuloza si hartie. Femeia, care se intorcea de la Constanta, se afla la volanul unui Ford cand, intr-un moment de neatentie si pe fondul vitezei excesive, a urcat cu masina pe scuar, a daramat semnul de circulatie „Accesul interzis” si s-a rasturnat pe contrasens de mai multe ori, ajungand, dupa o suta de metri de acrobatii, in statia de tramvai.

Soferita a fost ajutata sa iasa din masina de catre un brailean, care a oprit masina in momentul in care a vazut impactul cu scuarul.

„Am gasit o victima care prezinta traumatisme la nivelul coloanei cervicale si plagi multiple pe ambele antebrate. Masina nu a avut noroc, dar tanara a avut. Totul s-a intamplat la o viteza foarte mare”, a declarat medicul Viorica Uscatu, managerul Serviciului de Ambulanta Judetean.

Citeşte şi Accident în lanţ la Constanţa: Şapte dintr-o lovitură

Politistii ajunşi la locul accidentului, dupa mai bine de o ora de la sosirea ambulantei, au gasit masina rasturnata, o roata intr-un sant, pete de ulei pe statia de tramvai, semnul de circulatia la mai bine de 50 de metri de locul unde se afla, dar si bucati rupte din asfalt.

Tanara din Galati a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente, unde a fost supusa mai multor investigatii de specialitate.