Accident horror în Alba. Un TIR a luat foc după ce s-a lovit de parapeţi VIDEO

Potrivit ISU Alba, forțele de intervenție care au ajuns la locul incendiului au constatat că acesta se manifestă cu ardere generalizată la întreg camionul

20 iun. 2023, 12:41
Accident horror în Alba. Un TIR a luat foc după ce s-a lovit de parapeţi VIDEO

Accident urmat de incendiu uriaș la un TIR pe A10, la nodul rutier Alba Iulia Nord.  Circulaţia a fost oprită pe sensul spre Turda al autostrăzii A10 Sebeş-Turda, după ce un camion care a lovit parapetul median şi un indicator rutier a fost cuprins de flăcări. Șoferul rănit a fost transportat la spital.„Pe autostrada la kilometrul 15, pe sensul către Turda, în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, s-a produs o explozie la nivelul unui autocamion aflat în deplasare, acesta a impactat parapetul median şi un indicator rutier, ulterior autovehiculul fiind cuprins de flăcări”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Şoferul a suferit leziuni, fiind transportat la spital. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Turda, fiind deviat pe centura municipiului Alba Iulia. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.

Carambol cu 5 mașini și 7 persoane implicate pe drumul spre Constanța. Accident cu trei răniți în Mureș
Incidentul s-a produs la intersecția corpului autostrzăii A10 cu breteaua de coborâre la nodul rutier Alba Iulia Nord. Este posibil ca șoferul să fi ratat ieșirea de pe autostradă și să fi forțat intrarea pe bretea, moment în care a lovit indicatorul rutier și parapetul.

Potrivit ISU Alba, forțele de intervenție care au ajuns la locul incendiului au constatat că acesta se manifestă cu ardere generalizată la întreg camionul. Șoferul TIR-ului încărcat cu plăci din lemn ar fi fost salvat de un alt participant la trafic.

Incendiul a fost localizat după circa o jumătate de oră. „Pompierii lucrează la  La momentul de față forțele de intervenție lucrează la stingerea în totalitate a incendiului. Șoferul camionului a fost asistat medical de către echipajul SMURD și ulterior transportat la UPU Alba, acesta prezentând mai multe leziuni minore”, a transmis ISU Alba.

Cine sunt pasagerii de la bordul submariului dispărut în timp ce se îndrepta spre epava Titanicului. Viața lor atârnă de un fir de ață

 

Accident rutier în județul Iași. Un TIR a intrat într-un stâlp din orașul Hârlău. În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în județul Iași. Din primiele informații obținute de către reporterii BZI, se pare că un TIR  a intrat într-un stâlp din orașul Hârlău.

La fața locului se deplaseaza 2 autospeciale de intervenție și stingere cu module de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat.

Nu au fost anunțate victime. „Accident rutier produs in orașul Harlau, str. Bogdan Voda, unde un TIR a intrat într-un stâlp, se deplaseaza 2 autospeciale de intervenție și stingere cu module de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat. Din primele informații nu sunt victime”, a transmis ISU Iași.