Accident horror la Sibiu după ce pneul unui camion a explodat VIDEO

Un accident rutier a avut loc, joi după-amiaza, pe autostrada A1 Deva – Sibiu, în apropiere de ieșirea spre Aeroport. Un camion s-a răsturnat, iar carosabilul este blocat. Potrivit primelor informații, șoferul camionului a decedat.

15 dec. 2022, 22:24

Înregistrarea video a accidentului de pe autostradă, din judeţul Sibiu, arată că autocamionul a avut o problemă la direcţie sau exploziue la un pneu. Accidentul de pe autostradă a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă. Se pare că ar fi explodat roata camionului, acesta fiind motivul pentru care șoferul a ajuns în glisiera mediană.

Accident grav în Ialomiţa, a fost plan roşu de intervenţie
Autorităţile din Sibiu au transmis, joi, că şoferul camionului care a murit pe autostradă avea 49 de ani şi era din judeţul Teleorman.  Înregistrarea video a accidentului arată că autocamionul a avut o problemă la direcţie sau explozie la un pneu. Camionul a pierdut direcţia, a lovit glisiera metalică şi un parapet, iar bucăţi din acesta au lovit un autoturism.

Vești excelente pentru șoferii din România: formularele de constatare amiabilă în caz de accident pot fi completate online, prin intermediul unei aplicații mobile

Prahova: Autocar cu 72 de persoane la bord, ieşit în decor

Un autocar cu 72 de persoane la bord a ieşit în decor, joi seară, în judeţul Prahova, mai multe echipe medicale deplasându-se la locul accidentului. ISU Prahova anunţă, joi seară, că intervine la un accident rutier produs pe DN 1, la Câmpina. Un autocar în care se aflau 70 de pasageri şi doi şoferi a ieşit în decor.

Pasagerii vor fi transportaţi la o unitate de cazare.  ”Ulterior, vor fi preluaţi de un alt autocar. Persoanele sunt de nationalitate română, se întorceau din străinătate”, a mai transmis ISU Prahova.