Accident în Alba. Persoane rănite grav după ce două autoturisme s-au ciocnit

Două persoane au fost rănite grav, joi dimineaţă, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 1, în localitatea Lancrăm, din judeţul Alba, circulaţia în zonă fiind blocată timp de peste o oră, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 06:42
Accident în Alba. Persoane rănite grav după ce două autoturisme s-au ciocnit

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, joi, că şoferul unui autoturism înmatriculat în Spania a încercat, cel mai probabil, să facă o depăşire neregulamentară, moment în care s-a ciocnit cu un alt autoturism.

În urma impactului, şoferii celor două autovehicule implicate în accident au fost răniţi grav şi au rămas blocaţi între fiarele contorsionate ale maşinilor, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea acestora.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, alte două persoane pasagere într-unul dintre autoturisme au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale deoarece acuzau dureri.

Circulaţia pe DN 1, în localitatea Lancrăm, pe traseul car face legătura între Alba Iulia şi Sebeş, a fost blocată timp de peste o oră din cauza accidentului.