ACCIDENT în Bacău cu un autoturism şi un microbuz: Patru persoane au fost rănite grav

Patru persoane au ajuns cu răni grave la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, duminică, după impactul unui autoturism cu un microbuz pe DN 11, la ieşirea din municipiul Bacău spre Oneşti.

17 aug. 2014, 13:33
ACCIDENT în Bacău cu un autoturism şi un microbuz: Patru persoane au fost rănite grav

Şoferul unui autoturism BMW cu numere de Galaţi, încercând să depăşească mai multe maşini pe sensul de mers spre Bacău, a lovit un microbuz. Autoturismul a fost proiectat în afara şoselei, lovindu-se de un copac, după care a fost aruncat pe câmp. Microbuzul s-a lovit de asemenea după impact de un copac.

La faţa locului au ajuns maşini de poliţie, ambulanţe şi un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

„În situaţia cea mai gravă dintre cele patru persoane transportate la spital se află conducătorul autoturismului”, a declarat, pentru AGERPRES, Geanina Pricopi, reprezentant al SJU Bacău.

Citeşte şi Traficul pe DN 57 a fost blocat timp de o oră din cauza unui accident

Persoanele din microbuz plecaseră în concediu şi voiau sa ajungă la munte în zona Braşov.

În minivacanţa de Sfânta Maria Mare s-au înregistrat pe şoselele băcăuane încă alte trei accidente, soldate însă cu victime cu răni uşoare.

Poliţiştii băcăuani aplicaseră până duminică la prânz 216 sancţiuni contravenţionale la traficul rutier, pentru nerespectarea prevederilor legale în domeniu.

Un număr de 66 de şoferi au fost depistaţi în timp ce conduceau autovehicule cu viteze mai mari decât cele admise pe sectoarele de drum pe care se deplasau. În urma abaterilor constatate, poliţiştii au luat măsura reţinerii permiselor de conducere faţă de opt conducători auto şi au retras un certificat de înmatriculare.

Citeşte şi Accident CUMPLIT în Dâmboviţa. O femeie însărcinată a fost ucisă pe trecerea de pietoni VIDEO