Traficul pe DN 57 a fost blocat timp de o oră din cauza unui accident

Traficul rutier pe DN 57, în sectorul Eşelniţa dintre Orşova şi Moldova Nouă, a fost blocat duminică dimineaţa timp de aproximativ o oră din cauza unui accident rutier, situaţia revenind acum la normal după înlăturarea efectelor evenimentului rutier, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
17 aug. 2014, 09:09
Traficul pe DN 57 a fost blocat timp de o oră din cauza unui accident

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat că un tânăr din Orşova a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal într-un autovehicul care staţiona legal pe sensul de mers a acestuia.

‘Şoferul vinovat a fost găsit în stare de inconştienţă de medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi. A fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin’, a precizat Lohon.

Potrivit sursei citate, traficul în zonă a fost afectat până când drumarii au îndepărtat cele două autovehicule implicate în incident într-o zonă de refugiu, iar poliţiştii au început cercetările pentru a stabili dacă tânărul vinovat, după ce va fi stabilizat de medici, a consumat băuturi alcoolice.