Accident în Baia Mare: Doi oameni au ajuns la spital după ce maşina lor a fost lovită de o betonieră

Doi soţi au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a fost lovită de o betonieră. Din primele cercetări, şoferul betoniereinu a acordat prioritate şi a lovit maşina celor doi care a fost complet distrusă.

RomaniaTV.net
04 mai 2013, 08:15
Accident în Baia Mare: Doi oameni au ajuns la spital după ce maşina lor a fost lovită de o betonieră

Un grav accident de circulaţie în Baia Mare. Doi soţi au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a fost lovită de o betonieră. În urma accidentului, autoturismul a fost făcut praf, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident grav în Bucureşti: O femeie a fost omorâtă de o maşină pe trecerea de pietoni

Incidentul s-a produs într-o zonă limitrofă a oraşului Baia Mare. Din primele cercetări se pare că şoferul unei betoniere nu a acordat prioritate. În urma accidentului, cei doi soţi au ajuns la spital, iar maşina a fost complet distrusă. Bărbatul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Citeşte şi Accident spectaculos la Baia Mare. O maşină s-a răsturnat VIDEO

„Pe strada Mărgeanului din Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie, o autoutilitară betonieră efectuează viraj stânga fără să acorde prioritate unui autoturism care circula din contrasens”, a declarat Călin Săcui, agent principlat SPR Baia Mare.