Accident în Bistriţa: Două persoane au fost rănite într-un grav accident

Două persoane au fost grav rănite, vineri după-amiază, în dreptul localităţii bistriţene Livezile, după ce maşina în care se aflau nu a acordat prioritate alteia, fiind lovită în partea laterală, pentru una din victime fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 15:48
Accident în Bistriţa: Două persoane au fost rănite într-un grav accident

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat că o maşină în care se aflau două persoane şi care ieşea de pe un drum secundar nu a acordat prioritate alteia, care circula pe DN 17.

Maşina care circula pe DN 17 a lovit celălalt autoturism în partea laterală, fiind rănit şoferul acestuia, precum şi pasagera. În urma impactului, cele două persoane aflate în maşina care nu a dat prioritate au fost rănite şi transportate la spital.

„Cele două persoane din maşina care nu a acordat prioritate sunt rănite după ce cealaltă maşină a lovit autoturismul din lateral. E vorba de şofer, un bătrân de 74 de ani, care e rănit grav, şi de o femeie, care se afla în maşină. Din informaţiile pe care le avem a fost chemat un elicopter SMURD pentru ca bătrânul să fie transportat la o clinică de specialitate, femeia fiind adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru îngrijiri”, a declarat Gorgan.

DN 17 face legătura între Transilvania şi Moldova prin Pasul Tihuţa.