Accident în Buzău provocat de un poliţist băut. Povestea dramatică a tinerei rănită grav

Familia tinerei rănită grav în accidentul provocat de un poliţist, duminică, pare să fie urmărită de un blestem. În urma cu un an, fratele fetei s-a sinucis din dragoste. 

02 mart. 2020, 11:15
Accident în Buzău provocat de un poliţist băut. Povestea dramatică a tinerei rănită grav

Un accident cumplit a avut loc, duminică, a intersecţia DN 1B cu Drumul Judeţean 205, pe raza localităţii buzoiene Pietroasele. În urma impactului o tânără a fost rănită grav.

„E pe aparate, în comă indusă, la București la Spitalul Sf. Pantelimon. Lovitura e la cap. Sunt 48 de ore critice. Se poate întâmpla orice. Să ne rugăm pentru ea”, ne-a transmis un membru al familiei.

Familia fetei pare că e urmărită de un blestem. Anul trecut în mai, fratele tinerei s-a sinucis din cauza unor probleme în dragoste.  

„Ce alcoolemie a avut șoferul?”

Pe lângă îngrijorarea față de starea medicală a tinerei,  unele din rudele ale acesteia cred că polițistul de la rutieră care s-a aflat la volanul maşinii era sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit ebuzau.ro, una dintre cele două probe biologice recoltate a avut un rezultat de 1,90 g/l în sânge. Pe numele poliţistului, colegii săi de la Serviciul Rutier Buzău au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală gravă din culpă.

Reamintim că două persoane au fost rănite duminică dimineaţa într-un accident rutier, care a avut loc la intersecţia DN 1B cu Drumul Judeţean 205, pe raza localităţii buzoiene Pietroasele.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, „la intersecţia DN 1B cu Drumul Judeţean 205, pe raza localităţii Pietroasele, în timp ce conducea pe direcţia Pietroasele-Buzău, un bărbat de 33 de ani, din Buzău, a intrat în coliziune, pe fondul neacordării de prioritate, cu un autoturism care circula pe DN1B dinspre Buzău spre Mizil”.

„Atât şoferul buzoian, cât şi pasagerul (din autovehiculul-n.r.) acestuia au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Buzău pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările vor continua”, a precizat sursa citată.

Citeşte şi Accident puternic în Buzău! Două persoane au fost grav rănite