Accident în California: Un tren şi un autotren s-au ciocnit şi au rănit zeci de persoane VIDEO

Publicat: Marţi, 02 Octombrie 2012 17:37 // Actualizat: Marţi, 02 Octombrie 2012 17:37 // Sursa: RTV.net

Clipe de groază pentru pasagerii unui tren, în Statele Unite. Două vagoane au deraiat şi s-au răsturnat după ce garnitura a fost lovită de un camion.

Şoferul autovehiculului nu a respectat barierele şi a lovit trenul care se afla în mişcare. Aproape 30 de oameni au fost răniţi, iar 7 dintre ei au rămas internaţi în spital. Accidentul a avut loc în California.

Ultimele două vagoane ale garniturii au deraiat de pe şine şi s-au răsturnat în câmp. În tren se aflau 169 de pasageri.

"Să ştiţi că, pentru o clipă, m-am gând ce mod urât de a murit, acoperit cu toată mizeria asta. La un moment dat s-au ridicat şi apoi vagoanele s-au răsturnat", a declarat pentru postul de televiziune ABC un pasager din tren, Thomas Evans.

Un altul, Louis Peres, a povestit că "a fost groaznic. Lumea era căzută pe jos, oamenii ţipau disperaţi. Unii erau prinşi sub scaune şi nu aveai cum să îi ajuţi."

"Am văzut oameni cu mâinile rupte, cu picioare rupte, cu spatele zgâriat; copilaşi care arătau ca niste mingi de nămol. bebeluşul avea nămol în urechi. I-am dat cămaşa mea unui copil", a relatat la rândul său Remi Howart, un alt martor la puternicul accident.

La faţa locului au fost aduse macarale de mare tonaj, pentru a ridica trenul de pe şine. Pasagerii care nu au avut nevoie de spitalizare au fost transportaţi cu autocarele în cel mai apropiat oraş. De aici au plecat spre case cu autobuzele.

Aproape 30 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre victime este şi un bebeluş de numai 3 luni.

 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 ian 04:19
...şi au rănit zeci …. New York-ul a devenit primul stat american care a înăsprit legislaţia … Accident in California: Un tren… | RTV.net | Romania TVVía oficina Brigadista en Barcelona IIT 4A / Auto tren / Plaza Altozano. Al reverso marca BI …....
03 oct 00:08
...de groază pentru pasagerii unui tren, în Statele Unite. Două vagoane au deraiat şi s-au răsturnat după ce garnitura a fost lovită de un camion, scrie rtv.net. În urma, impactului, aproape 30 de oameni au fost răniţi, iar şapte dintre ei au rămas internaţi în spital....
1
EUR
4.8074
RON
27 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H