ACCIDENT în Capitală. Un şofer, reţinut după ce a lovit cu maşina un poliţist VIDEO

Un nou caz grav de ultraj a avut loc în Capitală. Un poliţist a fost luat pe capotă de un şofer căruia îi ceruse să se legitimeze. Bărbatul a fost imobilizat şi reţinut, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru ultraj.

19 sept. 2017, 15:04
ACCIDENT în Capitală. Un şofer, reţinut după ce a lovit cu maşina un poliţist VIDEO

Un poliţist de la Brigada Rutieră a Capitalei a fost luat pe capotă de un şofer căruia îi ceruse să se legitimeze. Bărbatul a fost imobilizat şi reţinut, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru ultraj.

Incidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 12.45, pe strada Doamnei, din Capitală, în apropiere de Banca Naţională. Un şofer nervos le-a reproşat poliţiştilor că nu ştiu să dirijeze circulaţia şi chiar i-a insultat.

Un conducător auto ce se deplasa pe strada Doamnei, sector 3, a adresat injurii poliţiştilor aflaţi în zonă, în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi a lovit uşor cu autoturismul pe care-l conducea pe unul dintre poliţişti. În momentul în care i s-a solicitat să oprească autoturismul, a continuat cu acelaşi tip de comportament, refuzând în mod repetat legitimarea„, precizează Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost somat legal, după care a fost imobilizat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru a i se stabili identitatea. Cazul a fost preluat de procurori.

Pentru luarea măsurilor legale, în continuare, a fost sesizată unitatea de parchet competentă teritorial şi material, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, urmând ca cercetările să fie efectuate de către procuror„, mai arată Poliţia Capitalei.

Citeşte şi Poliţist lovit cu pumnul în faţă de un bărbat după ce i-a luat apărarea unei colege