Accident în Formula 1: Lance Stroll, fiul magnatului de la Aston Martin, şi-a făcut praf bolidul

Carlos Sainz (Ferrari) va pleca duminică din pole-position în Marele Premiu al statului Singapore, după o sesiune de calificări cu probleme.

16 sept. 2023, 20:34
Accident în Formula 1: Lance Stroll, fiul magnatului de la Aston Martin, şi-a făcut praf bolidul

Formula 1: un accident teribil și surprize mari în calificările din Singapore. Piloții Red Bull nu au prins Top 10, iar Carlos Sainz (Ferrari) va pleca duminică din pole-position în Marele Premiu al statului Singapore. Carlos Sainz a terminat înaintea pilotului Mercedes George Russell și a coechiperului lui, Charles Leclerc. Spaniolul e primul pilot care a coborât sub 1 minut și 31 de secunde pe circuitul Bay Marina.

Michael Schumacher urmăreşte cursele de Formula 1 din casa sa din Elveția. Dezvăluiri în premieră ale fostului său șef de la Ferrari despre starea de sănătate a fostului campion
O mare surpriză a fost eșecul piloților Red Bull în calificări, într-un weekend în care echipa pate cuceri titlul la constructori. Verstappen a terminat pe 11, iar Perez pe 13.

Calificările au fost marcate de accidentul groaznic al lui Lance Stroll. Pilotul de la Aston Martin trăgea tare pentru a se califica în Q2, a trecut prea tare peste borduri, a pierdut controlul mașinii și s-a lovit de parapete.

Mick Schumacher, dat afară din Formula 1: „Voi lupta din greu pentru a mă întoarce pe grilă”
Mașina s-a făcut praf, dar pilotul canadian a ieșit nevătămat din mașină, spre ușurarea tuturor. Lance Stroll este fiul magnatului canadian Lawrence Stroll, cel care deține echipa Aston Martin.