Michael Schumacher urmăreşte cursele de Formula 1 din casa sa din Elveția. Dezvăluiri în premieră ale fostului său șef de la Ferrari despre starea de sănătate a fostului campion

Starea de sănătate a fostului campion de Formula 1 Michael Schumacher rămâne în continuare un mister, la aproape nouă ani de la teribilul accident de schi care l-a paralizat pe sportiv. Una dintre persoanele care are dreptul să-l întâlnească pe campion este Jean Todt, fostul său șef de la Ferrari.

21 iul. 2022, 15:28
Michael Schumacher urmăreşte cursele de Formula 1 din casa sa din Elveția. Dezvăluiri în premieră ale fostului său șef de la Ferrari despre starea de sănătate a fostului campion

Michael Schumacher primeşte vizita lui Todt de două ori pe lună. Cei doi se uită împreună la cursele de Formula 1, pentru care Schumacher încă manifestă un interes crescut. Recent, după o vizită la marele campion, Todt a dezvăluit mai multe informaţii despre starea de sănătate a acestuia.

Nu mi-e dor de Michael, îl văd des. Da, e adevărat, mă uit la curse cu Michael. Dar sigur, cred că ceea ce îmi lipsește este ceea ce făceam împreună. Nu-l las singur. El, Corinna, familia lor, am avut împreună atâtea experiențe. Frumusețea a ceea ce am experimentat face parte din noi și continuă. Uneori succesul și banii te schimbă. Dar Michael nu s-a schimbat niciodată. E atât de puternic”, a declarat bărbatul de 76 de ani la postul de televiziune german RTL, citat de Daily Mail

Citeste si Fostul manager al lui Michael Schumacher îi somează familia să nu mai ascundă adevărul despre starea de sănătate a pilotului de Formula 1: „Am auzit doar minciuni”

Miercuri, Todt s-a alăturat soției lui Schumacher, Corinna, și fiicei lui, Gina, pentru a ridica Premiul de Stat al Renania de Nord-Westfalia la Köln, în numele fostului pilot Jordan, Benetton, Ferrari, Mercedes. Este cea mai importantă distincţie civilă disponibilă celor născuți în regiune și poate fi acordată oricărei persoane care a adus o contribuție remarcabilă lumii.

Ceremonia a avut loc la Köln, la aproximativ șase kilometri de Hurth, unde s-au născut Schumacher și fratele său Ralf.

Reamintim că, pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. A ajuns la un spital din Grenoble cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. Pe 18 iunie 2014, a fost transferat la un spital de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Citeste si Moment dramatic din viaţa lui Michael Schumacher, dezvăluit în documentarul Netflix. „Inima s-a oprit complet!”