Accident în Hunedoara între un microbuz şi patru maşini: Un bărbat este rănit grav

Un bărbat de 31 de ani a suferit răni grave în accidentul de circulaţie care a avut loc joi după-amiază pe DN 7, pe raza localităţii Veţel şi în care au fost implicate cinci maşini, vinovat de producerea acestuia fiind, se pare, şoferul unui microbuz de călători din Buzău, care nu a adaptat viteza şi a tamponat din spate un autoturism care staţiona în coloană, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
10 ian. 2019, 15:48
Accident în Hunedoara între un microbuz şi patru maşini: Un bărbat este rănit grav

Potrivit poliţiştilor, şoferul microbuzului, în care se aflau opt pasageri, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul aflat în faţa sa, condus de un tânăr din oraşul Geoagiu. În urma impactului dintre cele două autovehicule, maşina condusă de tânărul din Geoagiu a fost proiectată într-un alt autoturism, la volanul căruia se afla un cetăţean italian, după care s-a răsturnat pe partea dreaptă, în afara şoselei.

„După impactul cu autoturismul condus de hunedorean, microbuzul a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune frontală cu autoutilitara condusă din sensul opus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Lăpugiu de Jos, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile a sensului de mers Arad – Deva. În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoutilitara a fost proiectată în autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Bucureşti”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

În accident a fost rănit grav conducătorul autoutilitarei, bărbatul din comuna Lăpugiu de Jos, acesta fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei opt pasageri din microbuz nu au suferit vătămări corporale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.