Accident în Iaşi. O cântăreaţă a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce şi-a făcut BMW-ul praf

Accident în Iaşi. O cântăreaţă, fiica unui om de afaceri, a fost la un pas să-și piardă viața în urma unui accident rutier. Mișa Frunză sau „Mișa Mora”, aşa cum este cunoscută pe rețelele de socializare, şi-a făcut BMW-ul praf.

23 feb. 2021, 16:46

Accident în Iaşi. Șoferița, care a obținut recent permisul de conducere, a pierdut controlul volanului din cauza poleiului format pe carosabil și s-a izbit în plin într-un alt autoturism. În urma impactului devastator, vehiculul staționat a ricoșat în stâlpul din apropiere și s-a proptit într-o țeavă de gaz.

După accidentul rutier, la fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri. De asemenea, alimentarea cu gaz în zonă a fost oprită, pentru a se evita producerea vreunei explozii. Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a fost rănit.

Citeşte şi: Un bebeluş din Iaşi a murit imediat după ce a fost alăptat. Anunţul făcut de autorităţile medicale

Accident în Iaşi. Cântăreaţa nu consumase alcool

Din primele informații reiese că Mișa nu consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. Totodată, datorită faptului că nu au existat victime, polițiștii ieșeni nu au întocmit vreun dosar de cercetare după producerea impactului devastator, scrie Bzi.ro.

„Mișa Mora” este fiica unui om de afaceri din Iaşi

Înainte de producerea accidentului, tânăra din Iași le-a făcut morală celor care merg cu tramvaiul. „Data viitoare când ești în stație și te uiți urât că ascult manele în mașină la maximum, adu-ți aminte că, în tramvai, nu sunt manele!”, a notat cea mai sexy cântăreață ieșeană pe rețeaua de socializare.