Accident în lanţ în Braşov, şapte maşini vor ajunge în service. Coliziune gravă şi în Botoşani, accident mortal pe A1

Sfârşit de săptămână cu enorm de multe accidente în toată ţara. Din păcate, au fost şi victime, nu doar pagube materiale.

23 iul. 2022, 18:21
Accident în lanţ în Braşov, şapte maşini vor ajunge în service. Coliziune gravă şi în Botoşani, accident mortal pe A1

UPDATE: O femeie a fost accidentată mortal de un autoturism, sâmbătă, pe autostrada A1, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş. Evenimentul rutier s-a produs la kilometrul 80, pe sensul către Bucureşti.

„Este vorba de o femeie între 60-70 de ani, pentru care echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă nu a mai putut face nimic, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, precizează ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului nu au fost identificate alte victime ale accidentului.

Traficul este îngreunat pe DN 11, în judeţul Braşov, după un accident în care au fost implicate şapte maşini. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 11 Braşov-Târgu Secuiesc la kilometrul 14, în zona localităţii Lunca Câlnicului, judeţul Braşov.

Coliziune fatală la Braşov. Un motociclist de 23 de ani şi-a pierdut viaţa
În accident au fost implicate şapte autovehicule. Nu au fost înregistrate victime. Traficul în zonă se desfăşoară alternativ, dirijat.

Accident frontal pe DN 29 Suceava – Botoşani: cinci victime

O coliziune frontală între două autoturisme, a avut loc sâmbătă, pe DN 29 Suceava – Botoşani, în zona localităţii Dumbrăvenii. În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, primind îngrijiri medicale la faţa locului. Traficul se desfăşoară alternativ, dirijat, pentru aproximativ 60 de minute, când se estimează reluarea în condiţii normale.

Tragedie în Botoşani. Un asistent medical a fost găsit mort în casă
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că o autoutilitară şi un autoturism au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 29 Suceava – Botoşani, în zona localităţii Dumbrăvenii, judeţul Suceava. În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, primind îngrijiri medicale la faţa locului. Traficul se desfăşoară alternativ, dirijat, pentru aproximativ 60 de minute, când se estimează reluarea în condiţii normale.

Un biciclist se zbate între viaţă şi moarte după un accident grav. A fost lovit în plin de un TIR

Un botoşănean de 58 de ani se zbate între viaţă şi moarte după un accident cumplit. Acesta a fost lovit în plin de un TIR, în timp ce mergea cu bicicleta. Accidentul a avut loc vineri după-amiaza în localitatea Tudora, pe un drum intens tranzitat inclusiv de maşinile de mare tonaj. Incidentul s-a petrecut la doar câţiva metri de locuinţa bărbatului accidentat. Acesta merga pe bicicletă pe o uliţă şi a ieşit, din stânga, pe drumul principal chiar în faţa TIR-ului.

Şoferul a apucat să frâneze dar fără să poată evita impactul. Biciclistul a fost efectiv aruncat pe marginea drumului. A fost preluat de o ambulanţă şi dus de urgenţă la spitalul din Botoşani. A suferit însă traumatisme prea grave şi s-a decis transferul la Neurochirugie în Iaşi. Victima a fost dusă la Iaşi cu un elicopter SMURD.