ACCIDENT ÎN LANŢ în Covasna, soldat cu patru răniţi, printre care şi un copil

Un accident în lanţ, în care au fost implicate patru maşini, s-a petrecut miercuri după-amiază pe DN 11, la intrarea în municipiul Târgu Secuiesc, carambolul soldându-se cu patru răniţi, printre care şi un copil.

16 iul. 2014, 15:03
ACCIDENT ÎN LANŢ în Covasna, soldat cu patru răniţi, printre care şi un copil

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, Nicoleta Marin, a declarat că din primele cercetări a rezultat că accidentul a fost cauzat de şoferul unei maşini înmatriculate în Spania, care nu a respectat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţă şi l-a tamponat. Maşina lovită din spate a intrat la rândul ei în coliziune cu alta, aflată în faţa sa, iar aceasta a pătruns pe contrasens de unde venea un alt autovehicul. Pentru a evita coliziunea, şoferul celui de-al patrulea autovehicul a tras de volan şi a intrat în şanţ.

Accident CUMPLIT în Covasna. Un şofer a murit după ce a intrat cu maşina într-un tir

În urma carambolului patru persoane au fost rănite, printre care şi un copil de nouă ani, care au fost transportate cu ambulanţele la spital. Copilul este internat în stare gravă. 

Printre victime s-au mai aflat trei persoane, respectiv un bărbat de 70 de ani şi două femei de 65 şi 67 de ani, care au suferit răni uşoare ce nu au necesitat internarea în spital. 

„Copilul a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe, unde a rămas internat”, a precizat Nicoleta Marin. 

Toţi cei patru şoferi implicaţi în accidentul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice.