Accident în lanţ în judeţul Dolj. Opt maşini au fost implicate

Opt maşini au fost implicate, luni după-amiază, într-un carambol pe drumul dintre Craiova şi Filiaşi, după ce şoferii nu au mai văzut drumul din cauza fumului dens provenit de la un incendiu produs la vegetaţia uscată din zonă. Două persoane au fost rănite

24 apr. 2017, 14:29
Accident în lanţ în judeţul Dolj. Opt maşini au fost implicate

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, două persoane au fost rănite în urma carambolului produs din cauza fumului de la un incendiu de vegetaţie.

„Avem o solicitare de intervenţie la accident rutiercu mai multe autoturisme implicate. Sunt, potrivit primelor informaţii, două victime, dar uşor rănite. A fost semnalat fum dens provenit de la un incendiu la vegetaţia uscată”, a declarat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj, potrivit Mediafax.

Potrivit Poliţiei Dolj, traficul se desfăşoară cu dificultate în urma accidentului în care au fost implicate opt vehicule.

La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe şi autospeciale cu apă şi spumă.

Citeşte şi Accident grav pe A1. Şoferul unui autoturism a fost rănit după ce a lovit TIR un încărcat cu băuturi alcoolice