Şicanare sângeroasă pe drumul Alexandria – Bucureşti. Doi şoferi de TIR ar fi provocat intenţionat un accident mortal VIDEO

Anchetă de amploare în urma unui accident produs pe drumul E70, în judeţul Teleorman. Un bărbat a murit , după ce autoutilitara condusă de fiul său a fost strivită între două tiruri. Incidentul terifiant ar fi avut loc după ce şoferii implicaţi în coliziune s-ar fi şicanat, ameninţat şi înjurat, folosind staţiile de emisie-recepţie.

20 nov. 2021, 17:50
Şicanare sângeroasă pe drumul Alexandria – Bucureşti. Doi şoferi de TIR ar fi provocat intenţionat un accident mortal VIDEO

Şicanare sângeroasă pe drumul Alexandria – Bucureşti. Accidentul a avut loc vineri pe drumul european 70, în localitatea Vităneşti din judeţul Teleorman. În accident au fost implicate două TIR-uri şi o autoutilitară care a fost prinsă între cele două camioane.

În urma impactului, un bărbat de 60 de ani, pasager în autoutilitară, un bărbat de 60 de ani, a murit. El a fost scos de către echipajele de descarcerare ale ISU Teleorman, fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Alexandria nu l-au mai putut salva şi au fost nevoiţi să declare decesul.

Şicanare sângeroasă pe drumul Alexandria – Bucureşti. Imagini de coşmar, surprinse de o cameră de bord

Accidentul a fost surprins de o camera de bord a unui şofer aflat în trafic, conform Impactnews24.

 

 

 

Şicanare sângeroasă pe drumul Alexandria – Bucureşti. Cum s-a produs accidentul dintre autoutilitară şi cele două tiruri

Şoferul unei autoutilitare, care călătorea alături de tatăl său, a vrut să depăşească un camion, la ieşire din Alexandria. Pentru că duba este limitată la o viteză de 90 de kilometri pe oră, l-ar fi rugat prin staţia de emisie recepţie pe un şofer de TIR care circula în coloană un alt camion condus de fiul său să îl lase să facă depăşirea.

La un moment dat, cei doi şoferi ar fi început să se înjure. „Lasă că îți arăt că te răstorn”, i-ar fi spus șoferul primului tir bărbatului care conducea duba.

Citeşte şi: Benone Sinulescu şi Petrică Mîţu Stoian, ultima poză împreună. Detaliul tulburător care se observă în fotografie

Auzind înjurăturile, fiul şoferului de TIR aflat primul în coloană ar fi aşteptat ca duba să ajungă în dreptul său şi apoi ar fi frânat brusc. Mai apoi, autoutilitara a fost lovită din spate de camionul condus de tată, fiind strivită între cele două autotrenuri.

În urmă impactului, tatăl șoferului autoutilitarei ce se afla pe locul din dreapta a fost strivit între fiarele contorsionate.

 

Şocat cele întâmplate, șoferul autoutilitarei a realizat că cei doi i-au ucis tatăl şi s-a luat la bătaie cu aceştia, de faţă cu poliţişti şi pompierii prezenţi la faţa locului.

Un poliţist a folosit spray-ul paralizant pentru a pune capăt scandalului, însă, din cauza vântului, a rănit un alt agent, precum şi un martor care a intervenit să i desparte pe cei trei.

„În legătură cu informaţiile solicitate şi având în vedere imaginile şi informaţiile apărute în spaţiul public, vă comunicăm faptul că, la acest moment, se fac cercetări in rem, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. În funcţie de rezultatul anchetei vor fi comunicate date şi informaţii cu privire la măsurile procedurale dispuse”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţi ai IPJ Teleorman, conform News.ro.

Citeşte şi: Unde s-a produs ruptura dintre Victor Piţurcă şi Gică Hagi. Momentul adevărului, dezvăluit după 22 de ani de fostul selecţioner