ACCIDENT ÎN LANŢ pe DN1, după ce un şofer a făcut slalom printre maşini VIDEO

Accident în lanţ, duminică seară, pe Drumul Naţional 1. Trei maşini s-au ciocnit la intrarea în Bucureşti. Trei persoane au fost rănite, două dintre ele sunt în stare gravă. Timp de câteva ore, maşinile au mers bară la bară, iar coada s-a întins pe 18 kilometri.

RomaniaTV.net
16 iul. 2012, 05:37
ACCIDENT ÎN LANŢ pe DN1, după ce un şofer a făcut slalom printre maşini VIDEO

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21.00, pe Podul Otopeni, pe sensul de mers spre Bucureşti. Unul dintre şoferi a făcut slalom printre celelalte maşini, cu peste 100 de kilometri pe oră, a pierdut controlul volanului şi a lovit alte două autoturisme.

„În momentul în care a trecut de pe banda a doua pe banda a treia, un şofer a lovit un vehicul care circula regulamentar, după care a tras de volan dreapta, a intrat în autoturismul care circula pe banda a doua, ulterior răstunându-se de două ori”, a declarat comisarul de la Brigada Rutieră, Silviu Ruse.

Teribilistul care a provocat accidentul este un tânăr de 20 de ani. În maşină se afla şi o prietenă de-a lui. În urma impactului, cei doi au fost aruncaţi pe şosea şi s-au rănit grav.

În celelalte două maşini lovite se aflau două familii, cu mai mulţi copii. Unul dintre micuţi a fost rănit uşor.

Drumul Naţional 1 a fost blocată câteva ore, iar coada de maşini a ajuns până în dreptul localităţii Tâncăbeşti.