Accident în lanț pe DN2. Sunt implicate 10 persoane. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie

Autoritățile din Suceava au activat planul roșu de intervenție după un carambol cu trei mașini. 10 persoane sunt implicate.

27 dec. 2023, 12:09
Accident în lanț pe DN2. Sunt implicate 10 persoane. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie

Trei autoturisme în care se aflau 10 persoane au fost implicate într-un accident în lanţ produs miercuri, pe DN2, în judeţul Suceava, pe raza localităţii Dănila. Având în vedere numărul mare al persoanelor implicate, autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

„Datorită numărului mare de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a intervenţiei, cu ora 11:18, la nivelul judeţului Suceava s-a activat planul roşu de intervenţie”, a transmis ISU Suceava.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu patru ambulanţe SMURD B2, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, două autospeciale folosite pentru transport personal şi victime multiple, precum şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Citește și: Șoferiță de 19 ani, rănită grav într-un accident în prima zi de Crăciun. A rămas încarcerată după ce a lovit cu mașina un stâlp. Accident grav și pe DN1

„În eveniment au fost implicate 10 persoane, trei dintre acestea (femei), cu diferite politraumatisme, conştiente şi cooperante, sunt monitorizate de către resursele medicale trimise la faţa locului”, a mai transmis reprezentanţii ISU Suceava.

Două dintre cele trei persoane evaluate au fost transportate la unitatea de primiri urgenţe Suceava. Cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital.