Accident în lanţ pe DN7. Un microbuz, o cisternă şi o basculantă s-au lovit violent

O femeie a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui accident produs pe DN 7, în zona localităţii Şibot din judeţul Alba, şi în care au fost implicate un microbuz, o autobasculantă şi o cisternă.

RomaniaTV.net
25 iul. 2012, 07:24
Accident în lanţ pe DN7. Un microbuz, o cisternă şi o basculantă s-au lovit violent

Accidentul s-a produs la o intersecţie a DN 7 cu un drum judeţean care face legătura cu oraşul Cugir, în zona localităţii Şibot.

Şoferul unei autobasculante a frânat pentru a vira la dreapta pe un drum secundar, moment în care un microbuz, al cărui şofer a văzut prea târziu autobasculanta, a intrat în plin în aceasta. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat pe contrasens, unde a lovit o cisternă.

În urma accidentului o femeie, pasageră în microbuz, a decedat, iar şoferul microbuzului a fost rănit uşor. Pentru scoaterea femeii dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare.

Circulaţia pe DN 7, în zona localităţii Şibot, unde s-a produs accidentul rutier, a fost blocată în noaptea de marţi spre miercuri timp de peste o oră, până în jurul orei 03.00.