Accident în lanț pe Șoseaua București-Ploiești. Şapte maşini implicate, trei oameni au ajuns la spital

Un accident în care au fost implicate șapte mașini a avut loc, luni dimineață, pe Șoseaua București-Ploiești. Trei persoane au fost rănite.

04 apr. 2022, 09:05
Accident în lanț pe Șoseaua București-Ploiești. Şapte maşini implicate, trei oameni au ajuns la spital
Accident în lanț pe Șoseaua București-Ploiești

Accident în lanț pe Șoseaua București-Ploiești. Şapte maşini implicate, trei oameni au ajuns la spital. Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că polițiștii au fost sesizați, luni dimineața, prin apel la 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Șoseaua București-Ploiești.

Accident în lanț pe Șoseaua București-Ploiești. Şapte maşini implicate, trei oameni au ajuns la spital

Din primele date, accidentul s-a produs pe sensul către Otopeni, în apropiere de pasarela IKEA. În accident ar fi fost implicate șapte autovehicule. În urma impactului au rezultat trei victime, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.

Accident mortal în zona Pipera din Capitală. O tânără a murit după ce autoturismul s-a izbit frontal de o pasarelă. UPDATE: Poliţia anchetează o crimă

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate sub îndrumarea polițiștilor rutieri. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Accident cu cinci maşini în parcarea unui mall din Capitală. Două persoane au ajuns la spital VIDEO

Accident grav în Otopeni. S-a cerut intervenţia unui elicopter SMURD. Circulaţia oprită pe DN 1 pe sensul Bucureşti – Ploieşti

Un alt accident grav s-a petrecut miercuri, când circulaţia rutieră a fost oprită pe DN1 pe sensul Bucureşti – Ploieşti. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române trei autorturisme au fost implicate în accidentul rutier din Otopeni. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care o persoană a rămas încarcerată. Este vorba despre o femeie. Un elicopter SMURD a fost chemat pentru a o transporta la spital pentru că starea sa era foarte gravă. De asemenea, o altă femeie a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, apoi a fost transferată la spital. Tot la spital au ajuns şi alte două persoane.