Accident mortal în zona Pipera din Capitală. O tânără a murit după ce autoturismul s-a izbit frontal de o pasarelă. UPDATE: Poliţia anchetează o crimă

Un accident mortal a avut loc în această dimineaţă, în zona Pipera din Capitală. O tânără în vârstă de 36 de ani a murit după ce autoturismul în care se afla s-a izbit frontal de piciorul unei pasarele.

04 apr. 2022, 00:00
Accident mortal în zona Pipera din Capitală. O tânără a murit după ce autoturismul s-a izbit frontal de o pasarelă. UPDATE: Poliţia anchetează o crimă
Accident mortal în zona Pipera din Capitală

UPDATE: Răsturnare de situație în cazul accidentului fatal din Pipera, în care și-a pierdut viața o femeie de 36 de ani. În realitate, ar fi vorba despre o crimă, pentru că șoferul care a provocat impactul ar fi făcut-o intenționat. Autorul este fostul soț al victimei.

”Referitor la evenimentul rutier din data de 2 aprilie a.c., produs pe Bdul.Pipera-Tunari, în dreptul unei pasarele, soldat cu decesul unei femei în vârstă de 36 de ani și vătămarea corporală a bărbatului care conducea autovehiculul, precizăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate până în prezent, dosarul de urmărire penală a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, transmite IPJ Ilfov.

Accident mortal în zona Pipera din Capitală. Într-o informare a Poliţiei se arată că, din primele verificări, au stabilit faptul că, un bărbat de 41 de ani conducea autoturismul, din direcția Tunari către București.

Accident mortal în zona Pipera din Capitală

Șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal în piciorul unei pasarele. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier din Ilfov. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare în cazul femeii, însă, din păcate, au declarat decesul acesteia.

Citeşte şi: Accident grav în Otopeni. S-a cerut intervenţia unui elicopter SMURD. Circulaţia oprită pe DN 1 pe sensul Bucureşti – Ploieşti

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier din Ilfov, iar din primele verificări au stabilit faptul că, un bărbat, de 41 de ani, a condus autoturismul pe bulevardul Pipera, din direcția Tunari către București, iar după ce a traversat podul de peste DNCB, a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu piciorul pasarelei pietonale.

Din impact a rezultat rănirea a 2 persoane, respectiv a conducătorul auto  și a unei femei, de 36 de ani, pasager în auto. Echipajele medicale au  acordat îngrijiri medicale și au efectuat manevre de resuscitare în cazul femeii, însă, din păcate, au declarat decesul acesteia.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă„, se arată într-o informare a Poliţiei, potrivit Antena3.ro.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.