ACCIDENT în Maramureş. Un şofer beat a rupt un stâlp, a distrus o maşină şi a lăsat un sat fără curent

Un grav accident de circulaţie s-a produs, marţi seara, în judeţul Maramureş. Un şofer băut a intrat cu maşina într-un alt autoturism, a rupt un stâlp, iar un sat a rămas fără curent electric.

26 nov. 2014, 07:54
ACCIDENT în Maramureş. Un şofer beat a rupt un stâlp, a distrus o maşină şi a lăsat un sat fără curent

Accidentul s-a produs, marti seara, pe drumul judetean Somcuta Mare – Remetea Chioarului, pe raza localitatii Berchez. Un sofer din Somcuta Mare, cu toate ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, s-a urcat la volanul autoturismului. A ajuns pana in localitatea Berchez, unde, din cauza vitezei excesive, barbatul a pierdut controlul volanului, a acrosat o masina si s-a oprit intr-un stalp de curent pe care l-a rupt, potrivit actualmm.ro.

Citeşte şi Accident grav pe o şosea din Caraş-Severin. Trei oameni AU MURIT şi doi au fost RĂNIŢI

Autoturismele au fost avariate, insa soferul a scapat fara leziuni grave. In schimb, localitatea Berchez a ramas fara energie electrica. Echipele de interventie au sosit la fata locului pentru a remedia problema.

Politistii l-au dus pe sofer la unitatea medicala din Somcuta Mare pentru a-i fi recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Astfel, etilotestul a indicat 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Citeşte şi Accident în lanţ pe DN 7, între Piteşti şi Rm. Vâlcea