Accident în Massachusets: Un autobuz a intrat într-o casă şi a rănit şapte persoane VIDEO

Accident incredibil în Massachusetts, Statele Unite. Un autobuz a intrat într-o casă, iar şapte oameni au fost răniţi.

25 iun. 2013, 14:16
Accident în Massachusets: Un autobuz a intrat într-o casă şi a rănit şapte persoane VIDEO

Şoferul care conducea autobuzul companiei Worchester Reagional Transit a intrat în curbă în viteză şi a pierdut controlul volanului, iar aceasta a intrat în zidul casei familiei Erikson, pătrunzând puţin înăuntru.

Accidentul s-a produs după ora 17:00, în centrul oraşului Auburn, din statul Massachusetts. În locuinţă de aflau trei copii şi un adult, iar autobuzul, în urma impactului cu pereţii corespunzători bucătăriei şi sufrageriei au fost străpunşi de autobuz.

Cei trei copii au suferit răni minore şi s-au ales cu o sperietură zdravănă. Chris Erickson, proprietarul casei în care locuieşte cu soţia sa şi trei copii cu vârste de 14, 11 şi 6 ani a declarat pentru Associated Press că doi dintre fiii săi erau în sufragerie când s-a produs accidentul.

Sufrageria şi bucătăria familiei Erikson sunt acum o ruină. Autobuzul a izbit în plin zidul casei. Martorii oculari au povestit că, în momentul impactului autobuzului cu zidul casei au văzut o femeie zburând peste câteva scaune, în autobuz. Şoferul autobuzului are răni grave şi a fost transportat la spital. Doi dintre pasageri au răni uşoare.

Pompierii şi echipele de descarcerare au reuşit să scoată autocarul dintre ziduri abia după o oră. Sufrageria şi bucătăria familiei Erikson sunt acum o ruină. Casa stă acum să se prăbuşească.