Accident în Mehedinţi: A intrat cu bolidul în două maşini şi a fugit de la locul accidentului VIDEO

Un şofer din Mehedinţi a pierdut controlul volanului şi a lovit două maşini, după care a fugit de la locul accidentului. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost descoperit după ce tatăl lui a venit la locul accidentului pentru recupera telefonul lăsat de fiu în maşina abandonată. Poliţiştii cred că şoferul vinovat consumase alcool înainte de a se urca la volan.

18 dec. 2012, 06:52
Accident în Mehedinţi: A intrat cu bolidul în două maşini şi a fugit de la locul accidentului VIDEO

Tatăl şoferului care a provocat accidentul a venit imediat pentru a recupera telefonul fiului din maşina părăsită de acesta. Poliţiştii cred că şoferul vinovat consumase alcool înainte de a se urca la volan.

„E maşina băiatului. Nu ştiu nimic de el”, a spus tatăl poliţiştilor aflaţi la locul accidentului. Accidentul s-a produs pe DN 67, în apropiere de Drobeta-Turnu-Severin. Şoferul vinovat a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. A lovit în plin o maşină care la rândul ei a ricoşat într-un alt autoturism.

„Mă îndreptam către Turnu Severin în spatele la acest audi negru. A intrat BMW-ul acela gri pe contrasens, s-au lovit frontal şi eu am intrat undeva în lateral, sub el”, a spus unul dintre şoferii implicaţi în accident.

Şoferul primei maşini lovite a fost grav rănit şi a rămas încarcerat. „S-a intervenit cu 3 autospeciale. A fost scoasă o victimă în stare conştientă care a fost predată serviciului de ambulanţă”, a spus Gerorge Breazu, ISU Mehedinţi.

Şoferul vinovat a reuşit să iasă din maşina sa, nevătămat şi a fugit de la locul accidentului. În locul lui însă, a venit tatăl său care era sub influenţa băuturilor alcoolice. „Conducătorul auto vinovat a fost identificat. În momentul de faţă efectuăm cercetări pentru a-l aduce la faţa locului şi a continua cercetările”, a spus Claudiu Bebec, poliţist.

Poliţiştii bănuiesc că bărbatul a părăsit locul accidentului pentru că ar fi fost băut. Şoferul rămas încarcerat a suferit mai multe fracturi.