Accident în Suceava. Un tânăr şi-a salvat viaţa după ce a sărit de pe motocicletă

Accident spectaculos de circulatie, intre Suceava si Adancata, pe DN 29 A. Un tanar de 21 de ani, din localitatea Adancata, aflat pe motocicleta, a scapat cu viata, desi vehiculul sau a intrat in plin intr-un camion incarcat cu piatra.

30 oct. 2015, 16:17
Accident în Suceava. Un tânăr şi-a salvat viaţa după ce a sărit de pe motocicletă

Camionul, care apartine unei firme din Suceava, iesea de pe un drum forestier pe drumul nationa,l iar soferul nu a acordat prioritate motociclistului care tocmai venea dintr-o curba, informeaza informatiata.ro. Cum impactul era inevitabil, in ultimul moment, motociclistul a avut prezenta de spirit si a sarit de pe vehicul si asa a reusit sa scape cu viata, desi a zburat in sant. Motocicleta a ajuns sub rotile din fata ale camionului.

Tanarul de 21 de ani a fost ranit si a ajuns la Spitalul Judetean Suceava, insa nu in stare grava. Martorii spun ca acesta ar fi murit cu siguranta daca nu sarea de pe motocicleta pentru ca impactul a fost extrem de violent.

Soferul camionului s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala, iar tanarul este cercetat din cauza ca nu detine permis de conducere, iar numerele de inmatriculare ale motocicletei erau false. Ambii barbati au fost testati cu etilotestul, rezultatul fiind zero.

CITEŞTE ŞI: Accident grav în pasajul de la Băneasa, la ieşirea din Capitală