Accident în timpul examenului de obținere a permisului auto. O tânără de 19 ani a lovit un bărbat

Un accident rutier s-a petrecut luni în Cluj-Napoca, chair în timpul probei practice pentru obținerea permisului de conducere. Un bărbat de 67 de ani a fost rănit și transportat la spital.

08 mai 2023, 16:39
Accident în timpul examenului de obținere a permisului auto. O tânără de 19 ani a lovit un bărbat

Accident în timpul examenului de obținere a permisului auto. S-a întâmplat în municipiul Cluj-Napoca, pe strada Aurel Vlaicu, breteaua de legătură cu strada Calea Someseni.

”Din primele cercetări s-a stabilit că un autoturism la volanul căreia se afla o tânără de 19 ani, aflată în timpul probei practice pentru obţinerea permisului de şofer şi examinatorul auto, cu intenţia de a intra într-o parcare, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de un bărbat de 67 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa înspre Someşeni”, a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.

Citește și Accident rutier pe E70. A fost solicitat şi un elicopter SMURD. Printre victime se află un tânăr de 23 de ani, cu politraumatisme

Cea care a provocat accidentul a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Accident mortal pe DN1. Un bărbat de 68 de ani a decedat după ce un şofer de pe contrasens l-a izbit violent

Un bărbat de 68 de ani a murit, iar pasagera din maşina acestuia a fost rănită, după ce un şofer a intrat pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă şi a izbit violent maşina în care cei doi se aflau.

Citește și Ambulanță implicată într-un accident rutier, în Vâlcea. Autospeciala a intrat într-un autoturism în care se afla o femeie gravidă

Șoferul de 68 de ani a rămas încarcerat și a murit, în timp ce o femeie de 55 de ani, pasageră în mașina respectivă, a fost rănită și dusă la spital.

„Din cercetările preliminare efectuate de poliţiştii rutieri a reieşit faptul că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Cluj, în direcţia municipiului Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 68 de ani, din judeţul Bihor„, informează Poliţia judeţeană Cluj.