ACCIDENT în Vaslui. Un şofer a intrat cu maşina într-un TIR, după ce i s-a făcut rău la volan

Un accident de circulaţie s-a produs, duminică, în judeţul Vaslui. Traficul a fost întrerupt în dreptul localităţii Olteneşti, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit.

05 iun. 2016, 11:27
ACCIDENT în Vaslui. Un şofer a intrat cu maşina într-un TIR, după ce i s-a făcut rău la volan

Un bărbat din judeţul Vaslui a provocat un accident de circulaţie, duminică, pe DE 581, în dreptul localităţii Olteneşti, după ce i s-a făcut rău la volan şi a intrat cu maşina într-un TIR care circula regulamentar, potrivit Agerpres.

În timpul deplasării, din cauza unor probleme de sănătate, conducătorul auto, în vârstă de 34 de ani, nu a mai putut controla autoturismul, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autotren, condus regulamentar de un bărbat de 60 de ani din Chiajna, judţul Ilfov. Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul’, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Loredana David.

Din primele informaţii, conducătorul auto care a produs accidentul este preot.

În urma accidentului, şoferul în cauză a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu fractură de membru şi politraumatisme, însă starea lui este stabilă.

Citeşte şi Accident grav în judeţul Constanţa. Patru persoane au ajuns la spital