ACCIDENT în Vrancea. A fost implicat un autocar cu 63 de turişti ucraineni

Un număr de 63 de turiști ucraineni au fost transportați la Căminul cultural din Garoafa, după ce autocarul în care se aflau a derapat, joi, în afara părții carosabile, pe DN 2 (E85), într-o curbă, la ieșirea din comuna vrânceană menționată, spre Focșani.

11 aug. 2016, 16:26
ACCIDENT în Vrancea. A fost implicat un autocar cu 63 de turişti ucraineni

„În urma incidentului, niciunul din cei 50 de copii și 13 adulți care se aflau în autocar nu au suferit leziuni, nefiind necesară intevenția echipajului de descarcerare deplasat la fața locului. Două persoane adulte au suferit, însă, atacuri de panică, echipajele medicale prezente la eveniment acordându-le îngrijiri”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea, Paul Bândar.

Potrivit acestuia, prin intervenția autorităților locale, turiștii au fost transportați cu un microbuz la Căminul cultural din localitatea Garoafa, unde au fost cazați provizoriu, iar cu sprijinul administrației comunale și a Crucii Roșii le-au fost oferite apă, ceai și sandvișuri.

Reprezentanții firmei de transport implicate au informat ISU Vrancea că un alt autocar se deplasează spre localitatea Garoafa pentru a prelua pasagerii și a-i transporta la destinație.

Citeşte şi Două TIR-uri s-au ciocnit violent la intrarea în Orşova. Ministru, martor la accident VIDEO