Accident în Vrancea, pe E85. Un TIR a lovit o autoutilitară, un bărbat este în stare gravă

Un accident teribil a avut loc joi la prânz în judeţul Vrancea, pe E85. Un TIR a intrat într-o autoutilitară, iar un bărbat este în stare gravă.  

RomaniaTV.net
02 nov. 2017, 10:39
Accident în Vrancea, pe E85. Un TIR a lovit o autoutilitară, un bărbat este în stare gravă

Un accident de circulaţie pe DN 2 – E 85 s-a produs joi pe raza localității Slobozia Bradului, din judeţul Vrancea. În zonă se circulă în aceste momente pe un singur fir, alternativ. 

Din primele date, un bărbat în vârstă de 27 de ani, care la momentul coliziunii se afla lângă autoutilitara ce staționa, a fost rănit. El a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru investigaţii. Autoutilitara lovită făcuse pană și staționa pe banda de urgenţă. Victima se afla sub mașină și încerca să repare pana, când autoutilitara a fost lovită în spate de un tir, potrivit monitorulvn.ro.

„La data de 02.11.2017, pe DN2E85, la km153+700 de metri s-a produs un accident rutier în urma căruia un bărbat a suferit vătămări corporale și a fost transportat la Spitalul Județean pentru investigații medicale. În urma verificărilor efectuate, am stabilit faptul că o autoutilitară marca Iveco a staționat pe partea dreaptă a sensului de mers Râmnicu Sărat – Focșani, iar un autotractor, condus de un bărbat în jur de 30 de ani, din județul Vaslui, care circula pe același sens de deplasare, a observat târziu că aceasta este staționată și a intrat în coliziune cu ea. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Giurgiu, care efectua lucrări la motor și care a fost surprins de către autotractor în fața autoutilitarei. Vom continua cercetările pentru stabilirea vinovăției și luarea măsurilor ce se impun. Victima era conștientă la momentul preluării”, a declarat subcomisarul Claudiu Marinică Țâru, din cadrul Serviciului Rutier Vrancea.