Accident incredibil. Un şofer a intrat într-un rond cu viteză şi a zburat peste 60 de metri FOTO şi VIDEO

Accident incredibil în acest weekend în Polonia, mai exact în localitatea Rabien, pe un drum absolut gol de la restricţiile legate de pandemie.

17 apr. 2020, 15:31

Un şofer în vârstă de 41 de ani, care ar fi urcat la volan în stare de ebrietate, a ajuns la spital după o cascadorie incredibilă. Acesta a zburat cu tot cu maşină câţiva metri după ce a intrat cu o viteză destul de mare în rondul dintr-un sens giratoriu. 

Accident în lanţ în SUA, în urma valului de ninsori. Cel puţin 50 de maşini au fost implicate

Momentul spectaculos a fost surprins de o cameră de supraveghere. Imaginile arată cum în seara zilei de duminică, 12 aprilie, după ora 18:00, un Suzuki Swift se apropie de sensul giratoriu, însă conducătoru-i nicicum nu reduce din viteză.

Impactul dur şi marginea rotunjită a construcţiei a făcut ca maşina să ajungă în aer, fiind foarte aproape să intre chiar în cameră. 

Potrivit informaţiilor oficiale, luându-şi zborul, automobilul a tăiat un pin, a zburat peste un monument, până a se opri pe teritoriul unei parohii, după ce a mai deteriorat câteva construcţii de acolo. Potrivit Google Maps, distanţa dintre locul decolării şi cel al aterizării constituie 64 de metri! 

La faţa locului au intervenit şi pompieri care s-au ocupat de descarcerare. Bărbatul de 41 de ani era conștient, dar blocat în mașină, aceasta luând foc chiar imediat după ce a fost scos cu succes. Ulterior şoferul a fost transportat la spital.

După cum am menţionat, bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate, pentru că se simţea de la el un miros de alcool, însă prin probele de sânge prelevate urmează să se stabilească gradul de alcoolemie şi respectiv dacă a consumat sau nu. Materialul colectat de polițiști va fi evaluat de experți. Oamenii legii vor să afle cu ce viteză conducea șoferul şi de ce s-a urcat în mașină dacă ar fi fost în stare de ebrietate.