Accident în lanţ în SUA, în urma valului de ninsori. Cel puţin 50 de maşini au fost implicate

Un val de ninsoare cu totul neaşteptat a dus la un accident în lanţ, pe o şosea din oraşul american Chicago.

RomaniaTV.net
16 apr. 2020, 12:15
Accident în lanţ în SUA, în urma valului de ninsori. Cel puţin 50 de maşini au fost implicate

Cel puţin 50 de autoturisme şi camioane au fost implicate în uriaşul accident care a avut loc la primele ore ale dimineţii. Nu mai puţin de 14 persoane au fost transportate la spital cu răni uşoare.

Citește și. Donald Trump, în doliu! Cel mai bun prieten al preşedintelui SUA a murit de COVID-19, la 78 de ani

Poliţiştii sosiţi la locul carambolului au spus că şoferii nu au adaptat viteza la condiţiile de drum şi de aceea s-a produs accidentul.

Toate străzile din Chicago au fost acoperite de un strat gros de zăpadă şi de polei. Autorităţile i-au îndemnat pe locuitorii oraşului să evite ieşirile afară, dacă nu au urgenţe.

În urmă cu câteva zile, tornadele au făcut prăpăd in SUA

Cel puţin şase oameni au murit din cauza tornadelor care au lovit în weekend statele americane Louisiana, Texas şi Mississippi, potrivit BBC.

În Louisiana, numeroase case au fost distruse în oraşul Monroe. Primăria anunţase iniţial pe reţelele de socializare că au fost înregistrate pagube minore. În Mississippi, au fost confirmate 3 decese.

Serviciul Naţional de Meteorologie a transmis că în noaptea de duminică spre luni, în special în Mississippi, Alabama şi Georgia, se pot forma furtuni severe, cu rafale de vânt şi grindină.