Actriţa Charlbi Dean a murit „subit” la 32 de ani. A fost star în filmul Triangle of Sadness”, premiat cu Palme d’Or la Cannes

Actriţa Charlbi Dean a murit "subit" la 32 de ani. Modelul sud-african, personaj în filmul "Triangle of Sadness", premiat cu Palme d'Or la Cannes anul acesta, s-a stins din viaţă luni, la New York, a anunţat un purtător de cuvânt confirmând informaţii din presa de specialitate.

31 aug. 2022, 12:19
Actriţa Charlbi Dean a murit „subit” la 32 de ani. A fost star în filmul Triangle of Sadness”, premiat cu Palme d’Or la Cannes
Actriţa Charlbi Dean a murit "subit" la 32 de ani

Actriţa Charlbi Dean a murit „subit” la 32 de ani. „Este îngrozitor„, a răspuns pentru AFP prin mesaj o reprezentantă a actriţei, „confirmând informaţiile din TMZ„. Potrivit TMZ şi Deadline, modelul s-a stins din viaţă luni, într-un spital din New York.

Citeşte şi: Actrița Lily Popa Alexiu a murit. „Doamna teatrului bârlădean“ avea 68 de ani

Actriţa Charlbi Dean a murit „subit” la 32 de ani

Cauza morţii nu a fost anunţată, nici o eventuală boală de care să fi suferit. În filmul „Triangle of Sadness” al suedezului Ruben Östlund, Charlbi Dean a fost Yaya, top model şi influencer, obsedată de imaginea şi cariera sa, care pleacă într-o croazieră de lux alături de un prieten manechin.

La cinci ani după „The Square”, Ruben Östlund a câştigat în mai al doilea premiu Palme d’Or la cea de-a 75-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes cu această satiră despre superbogaţi şi lux, considerată filmul cel mai distractiv din competiţie.

Charlbi Dean Kriek s-a năascut pe 5 februarie 1990 la Cap, în Africa de Sud, şi a debutat ca model la vârsta de 6 ani, apoi a început o carieră în cinema la 20 de ani cu primele filme sud-africane: „Spud” în 2010 şi continuarea „Spud 2”, în 2013, cu John Cleese. În 2017, a apărut într-un film horror american „Don’t Sleep”, şi anul următor, în „An Interview with God”.