Accident înfiorător în Baia Mare. Doi pietoni au fost spulberaţi, alte două persoane au rămas încarcerate. IMAGINI ŞOCANTE

Scene de groază la Baia Mare după un accident de circulație deosebit de violent, produs, duminică, la intersecția Bulevardului București cu Strada Culturii.

09 feb. 2020, 17:48
Accident înfiorător în Baia Mare. Doi pietoni au fost spulberaţi, alte două persoane au rămas încarcerate. IMAGINI ŞOCANTE

Doi pietoni au fost loviți în plin, iar alte două persoane, aflate într-o mașină, au rămas încarcerate, în urma accidentului. Conform autorităților, patru persoane au suferit leziuni corporale, două fiind încarcerate. Două dintre victime sunt pietoni care stăteau la semafor. O victimă este inconștientă și s-a trecut la manevrele de resuscitare, scrie presasm.ro.

O femeie de 70 de ani din Covasna, izbită de un TIR pe trecerea de pietoni. Momentul a fost filmat

Primele date au relevat ca șoferul unui autoturism nu a respectat culoarea semaforului, a forțat intrarea în intersecție și a intrat în coliziune cu alt autoturism. Unul dintre autoturisme a fost proiectat pe trotuar unde a accidentat mai multe persoane. Polițiștii desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conform Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, sunt ţapte persoane implicate în accident, din care una refuză transportul la spital. O persoană, se pare pieton, este în continuare inconștientă. Se lucrează pentru descarcerarea celor două persoane prinse într-una din mașinile distruse.