O femeie de 70 de ani din Covasna, izbită de un TIR pe trecerea de pietoni. Momentul a fost filmat

O femeie de 70 de ani din judeţul Covasna a fost spulberată chiar de pe trecerea de pietoni de şoferul unui TIR, care nu a redus viteza în dreptul trecerii şi a luat-o pe bătrână în plin.

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 12:41
O femeie de 70 de ani din Covasna, izbită de un TIR pe trecerea de pietoni. Momentul a fost filmat

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă în care a fost implicat un pieton. Din primele verificări, rezultă că un bărbat în vârstă de 24 ani, în timp ce conducea un TIR pe DN 11 din direcția Brașov către Târgu Secuiesc, în dreptul km 38 a surprins și a accidentat o femeie în vârstă de 70 ani, care traversa drumul public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. În înregistrare se vede cum femeia așteaptă pe marginea șoselei și, după trecerea unui microbuz, pășește pe marcajul pietonal.

Șoferul TIR-ului frânează, dar nu reușește să oprească la timp și o lovește din plin pe femeie. Cu răni grave, bătrâna a fost dusă de urgență la Spitalul Județean din Brașov.

Conducătorul vehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge. 

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt în plină desfăşurare.