Accident înfiorător în Brazilia. Cel puţin 14 morţi după ce un autobuz s-a prăbuşit sub un viaduct

Imagini de coşmar în Brazilia în urma unui accident. Cel puţin 14 oameni au murit, după ce un autobuz s-a prăbuşit zeci de metri sub un viaduct.

05 dec. 2020, 14:00
Accident înfiorător în Brazilia. Cel puţin 14 morţi după ce un autobuz s-a prăbuşit sub un viaduct

Accident înfiorător în Brazilia. Un autobuz a căzut în gol peste 30 de metri, cel mai probabil, din cauza unei defecţiuni a sistemului de frânare.

„În momentul coliziunii, 11 persoane au murit pe loc, iar alte trei au murit din cauza rănilor înainte de a ajunge la spital. În total, sunt 14 morţi şi 26 de răniţi”, a explicat locotenentul Pedro Aihara, purtător de cuvânt al pompierilor, conform agenţiei AFP, citate de Mediafax.

Accident înfiorător în Brazilia. Zeci de salvatori, mobilizaţi la faţa locului

Alte 27 de persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc lângă oraşul Joao Monlevade, statul Minas Gerais.

Printre răniţi se află un tată şi cei doi copii minori ai săi, fiind în stare „destul de gravă”, transferaţi la un spital din Belo Horizonte, la aproximativ 117 kilometri de locul în care s-a produs accidentul, conform sursie citate.

Şase persoane, între care și şoferul, au reuşit să sară din vehicul şi să se salveze înainte de prăbuşire. Potrivit anchetei preliminare, în autobuz se aflau cel puţin 46 de persoane.

Citeşte şi: Vaccinul anti-COVID al Pfizer nu ar opri infectările. Avertismentul lansat de şeful companiei: „E ceva ce trebuie analizat”

foto: globo.com