Accident înfiorător în Italia. O tânără româncă însărcinată a murit pe loc

Un accident înfiorător a avut loc în Italia. O româncă în vârstă de 25 de ani a murit pe loc. Tânăra urma să devină mămică, fiind însărcinată în patru luni.

16 mart. 2021, 11:50
Accident înfiorător în Italia. O tânără româncă însărcinată a murit pe loc
Accident înfiorător în Italia. O tânără româncă însărcinată a murit pe loc

Accident înfiorător în Italia. Cristina, o tânără în vârstă de 25 de ani, a murit pe loc. Aceasta era însărcinată în patru luni.

Accident înfiorător în Italia. O tânără româncă însărcinată a murit pe loc

Tragedia s-a petrecut pe drumul metropolitan 54, lângă Lido Altanea din Caorle. Potrivit primelor informaţii, iubitul Cristinei a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, după care s-a izbit de o maşină condusă de un şofer în vârstă de 61 de ani.

În urma impactului, tânăra de 25 de ani a murit pe loc, iar iubitul acesteia a suferit răni grave. La fața locului au intervenit pompierii din San Donà și ambulanţe din Caorle și Portogruaro, potrivit Il Gazzettino.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa Cristinei, fiind nevoiţi să declare decesul. Iubitul ei a primit primele îngrijiri la faţa locului, după care a fost transferat cu elicopterul la spital.

Şoferul în vârstă de 61 de ani a suferit răni uşoare în urma accidentului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia în care o româncă şi-a pierdut viaţa.

Citeşte şi Accident în Italia. O româncă beată, de 50 de ani, a intrat cu bicicleta într-o maşină de poliţie

Accident cumplit în Italia. Un român a murit pe loc, se întorcea cu familia de la biserică

Un accident cumplit s-a petrecut în Italia. Un român în vârstă de 40 de ani a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite. Printre victime se află şi trei copii. Tragedia s-a petrecut pe autostrada A29 la intersecția pentru Alcamo Est.

Românul de 40 de ani se afla în maşină împreună cu soţia şi cei trei copii. Aceştia se întorceau acasă de la biserica ortodoxă din Alcamo. La un moment dat, pe drumul care leagă A29 Palermo-Mazara del Vallo de orașul Alcamo, maşina condusă de român s-a ciocnit cu un alt autoturism.

În urma impactului, şoferul român a murit, iar soţia şi cei trei copii au ajuns la spital. De asemenea, şoferul celeilalte maşini a fost rănit.

Românul de 40 de ani locuia în Paceco, o comună în Provincia Trapani, Sicilia, scrie trapanioggi.it, citat de gazeta românească

Românul de 40 de ani era zidar.

Citeşte şi Accident TRAGIC în Italia. Patru ROMÂNI au murit. Printre victime sunt şi doi copii